Från och med nu

Jag är jätteinspirerad och full av motivation till att starta och driva Urhästen, på det vis som speglar vem jag och Orchidéa var, är och förvandlas till att bli. Det går inte att räkna på mina fingrar hur många gånger jag har hoppat från blogg till blogg, testat på flertalet olika portaler, och så vidare. Det har nog aldrig känts så bra som det gör nu, faktiskt. Här hör jag och mina reflektioner hemma, det känns enda in i hjärtat.

Så från och med nu hör jag till Urhästen och mitt huvud sprudlar av idéer. Jag har mycket hemma redan, men minst lika mycket som måste struktureras och köpas hem. Bland annat är hela mitt sinne en bunt med drömdressar. Bestående av kappor, klänningar och vackra accessoarer till både mig och Orchidéa. Just nu är medeltida nutiden en stor källa till vad jag vill få fram.

I helgen som var, befann jag och husse oss på Stockholmsgatorna och såg massor av stånd där de sålde svärd, sköldar, läder, örter, kryddblandningar och allt möjligt. Jag tittade med stora ögon överallt och fick med mig två värdefulla prylar hem. Jag berättar mer om det så småningom.

Att jag är förkyld och bär på något konstigt virus är också synd. Jag som ville hälsa på min mycket saknade hästvän redan igår, men fick ställa in det på grund av väldigt ont i öronen, bihålorna, halsen och allmäntillståndet motsvarade en människa med 40 graders feber. Nåväl, snart så, hoho.

206

2 Comments

  1. Åh vad härligt att du känner dig så inspirerad! Jag hänger på i form av kommentarer och virtuellt stöd, hihih ;)
    GO WILD AND CRAZY URHÄSTEN <3 men krya först.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *