Två hektar bete

God kväll på er. Usch, vad jag har känt mig dryg på eftermiddagen. I den här lilla familjen startar dagarna alltid klockan halv fyra, för att då jäklar anamma tycker våra goa katter Notan och Lurvan att vi ska gå upp och börja dagen. Inatt har jag även varit riktigt spänd, då vi väntade köpare av vårat 375 liters akvarium klockan tio idag förmiddags.

Sedan löpte dagen på i en rasande takt för att leta TV. Det är sant, jag och husse har aldrig haft TV förut. Trots att vi har bott här i över ett år nu. Eftersom jag inte känner att jag har tid för akvariet och vill lägga all möjliga tid åt annat, fick det bli det här beslutet. Vad skulle vi fylla tomrummet med? En 48″ LED-TV, ett Xbox och i framtiden även ett Nintendo Wii! Jag har aldrig varit en TV-tittare, mer än att jag har tittat på TV som barn och senare upp i åldern bara tyckt om NatGeo Wild eller dylikt.

Hur som helst. När TV:n väl skulle upp rasade allt för mig och minsta lilla motgång var TYP SÅ HÄR HEMSK. Jag vet inte vad det var med mig, men jag antar att dagen mest flutit på orytmiskt, vilket i sin tur kan rubba vardagens annars balanserande klang.

Sedan är jag lite smått ledsen för att jag missade då stallmatte och stallhusse öppnade upp betet ännu mer till Minishetlandsstona. Orchidéa hade blivit glad och det tycker jag att stallmattes bild som hon knäppte visar ganska väl. Imorgon är det en tråkig “städ-tvätt”-dag, men på tisdag får jag äntligen träffa min vackra Kladboll igen.

172

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *