Fotografier från veckan

Det finns stunder då vi bör titta runt vår existens. Även om du ser, bör du känna. Gör du det? Jag vet inte, jag vill inte påpeka någonting som inte stämmer, men ändå nämna det som en vanlig tanke bara. Ibland är det skönt att påminnas om det som känns tryggt. Vi strävar trots allt efter det – att vara just trygga tillsammans.

→ Orchidéa

253 258 259 260 261 276 282 283 288 289 291 295 299 302 309

4 kommentarer

 1. Tänkte precis som Klara, här över, – så klok hon är!

  Måste även dela med mig av att jag alltid blir så glad och varm när jag kikar in på din blogg. Ni verkar vara så fina, underbara, godhjärtade individer båda två. Jag verkligen inspireras av dig och hur du kommunicerar med hästarna, framförallt. Jag ska absolut beställa en till session med Loni av dig igen. För det gav verkligen så mycket och jag ångrar inte en sekund av att jag bestämde mig för att skicka iväg det där mejlet, trots att jag var rädd, nervös.

  Och innan jag skickar iväg kommentaren så måste jag dö lösdriftsdöden. Alltså, hur vacker!? Jag önskar verkligen att jag kan ha Loni på ett sånt ställe i framtiden.

  :)

  1. Orchidéa är lättsam, skämtsam och klok. Helt underbar individ! <3

   Jag beundrar dig för att du tog dig mod att undersöka en kanske för dig, något främmande, grej. Det är något speciellt med att få den här kontakten med djur, då de har mycket i sina tankar. Saker som vi ibland kanske inte kunde föreställa oss. Dina ord värmer in i hela kroppen och det känns helt amazing att lilla jag har hjälp er.

   Eldvallas lösdrifter är underbara, det är en sak som är säker! Hästarna är så harmoniska och lyckliga här. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.