Den gräsliga tårtan

329

 • Små grankvistar med barr
 • Små björkgrenar
 • EquiGard
 • Biopromin
 • Nyponskott
 • Nyponblad
 • Maskrosblad
 • Maskrosblommor
 • Torkade brännässlor

Jag lovar, hon smakade i alla fall! Och hon åt lite, men den ratades ganska fort. Jag och husse försökte i alla fall. Till nästa gång ska det försöka bakas ihop något godare. Björkgrenarna, nyponskotten och brännässlorna var helt klart utmärkande godast, men jag tror inte att brännässlorna var helt torkade.

Jag blir väl den där mattemorsan som försöker baka världens godaste och misslyckas, men ger inte upp utan ska försöka misslyckas nästa gång. Dock är jag faktiskt inte nöjd här – jag ska en dag baka en god och hälsovettigare tårta till hästar! ♥

4 kommentarer

 1. Blomman verkar ändå rätt kräsen..? Mina slaskhinkar smäller i sig allt. ALLT! Förstår inte..! Slänger jag in brännässlor som ska få torka i fred innan de äter dem: TJOPP, borta!

  1. Hon är jättekräsen, vilket är det positiva för att det pekar verkligen på vilken stark individ hon är. Det gör saker och ting dock lite klurigare för mig, haha! Till skillnad från dina ska Orchens brännässlor tydligen vara SNUSTORRA och helst lite solknapriga om hon ska lägga energi åt att snegla åt de haha!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.