När den minsta talar

Vad har livet gett dig hittills?

Jag har förstått att det finns glädje och kärlek. Men att det också finns sorg. Även om sorgen uppstod för en tid sedan delas denna sorg med mig och det skapar en naturlig livscirkel för mig. Samtidigt som ett liv avslutades, började mitt liv. Det känns ju inte främmande när det är en gemenskap mellan oss alla. Jag tror inte det finns möjligheter i brådska, när allt som är redo kommer inom sin tid. Ungefär som när jag förstod hur snabb och stark jag är. Allt är som olika upptäckter. 

Det skönaste med att vara tillsammans i lyckan är att det är delad lycka. Jag vet att mina bitmärken i vänners päls inte alltid är uppskattade, men det är likaväl en del av att vara lycklig. Glädjen och kärleken finns i det vi får lov att känna tillsammans. 

→ Opal, “Villain”

160 162 163

Jag tycker att det är spännande att få lära känna Villain, som det lilla föl han är. Jag undrar vilka tankar som snurrar runt i hans huvud och vilken energi som sipprar i hans kropp. Vad ett gnägg betyder och hur han tänker kring människan som varelse. Vad han vill här näst. Det är speciellt, att få vara med från första tiden i livet och det jag citerade ovan från honom känns nästan för logiskt för att vara sant.

Varför brådska när det inte finns möjligheter fören tiden är inne?

164 165

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.