Frågor om digital konst

Hur länge har du vart igång med digital konst?

Om du menar hur länge jag har tecknat digitalt vill jag minnas att jag gjort det från 2007 då jag även fick min ritplatta i dem krokarna. Jag började alltså teckna digitalt med mus. Ni är helt klart värda att få se dem bilderna, det kan vara lite kul att se. Inom en snar framtid.

→ Noname

Skriket

Är du självlärd på att teckna, eller har du gått utbildningar redan som liten?

Jag är självlärd. Jag har lärt mig fotoredigeringsprogrammet själv, jag har lärt mig ritplattan likaväl, jag har inte gått kurser eller läst mig till svar på internet. 

Tecknandet är en resa som jag har tagit mig an och jag har hittat nycklar för att öppna dörrar. Däremot har jag givetvis gått i skolan där jag har haft bild sedan grundskolan till och med första året på gymnasiet. I låg-, mellan- och högstadiet har jag inget minne av hur pass invecklat det var förutom att när lärarna hade högläsning på mornarna valde jag alltid att rita i mitt ritblock, när jag var intresserad av att lyssna på lärarna tecknade jag och förstås på fritis med. När jag började i årskurs 7-9 hade jag en fantastisk bildlärare som jag förmodligen aldrig kommer glömma. Första året på gymnasiet hade jag Estetisk verksamhet.

→ Noname

Skogsvänner

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.