Över hinder och ut i skogen

Woa, vilken energisprudlande häst Blomman var idag!

Jag vet inte, men jag tycker också att hennes buk ser betydligt mycket bättre ut. Fortfarande uppblåst, men ändå inte lika rund. Jag gjorde inget träckprov den här gången, men förmodligen har hon haft maskangrepp. Jag får se.

Husse följde med ut till stallet. Tanken var att inte hitta på någonting, men vi ångrade oss ganska fort. Orchidéa var närvarande till 98% av tiden tillsammans idag. Det hände flera gånger att hon tog eget initiativ till att ta täten, vilket gjorde att jag passade på med ljudsignaler och öste på med massor av beröm. För att naturligt väva in tömkörningen till andra situationer, som vi förhoppningsvis stöter på i framtiden. Vi hoppade något skutt och sedan riktade vi in oss på skogen, där Kladbollen tog härlig galopp i täten. Jag lät linan glappa mot hennes sida. Mot slutet sade jag “Woah” som en signal för avsaktning, vilket hon svarade positivt till. När vi var på väg hem var hon trött, hihi.

Anledningen till att närvaron var 98%, är på grund av att Orchidéa resterande 2% tänker mycket på att Juli och Jazza ska flytta. Liksom de flyttar har en ny familjemedlem flyttat in till Eldvalla. En individ som Blomman verkar trivas väldigt mycket med (går efter henne utan att lämna hennes sida, haha). Följande bilder är tagna av Husse, avslutningsvis ♥

191 193 195 196 197 199 200 202 203 205 207 208 209 211

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.