Orcado ville leka med fåren

Jag och Orcado går vidare till stora hagen där stona går under sommaren, för där är det tomt. När vi går en bit in i hagen trippar en flock får fram. Jag trodde att Orcado skulle slänga benen på ryggen och dra sin kos, men snarare tvärt om vill han leka med dem. Jag kikar ned mot hagens enda delning och skymtar att det är stängt där.

Jag och Cadon går ut ur hagen, till andra änden av andra delen av hagen. Där släpper jag honom lös och mitt under tiden kameran smattrar av klick, ser jag hur Cadonen glatt travar förbi mig. “Mh, vackert Orcado!” hojtar jag tills jag inser att hingstaherren fortsätter sin glada gång under tråden och numera kliver fjäderlätt fram till delen av hagen där fåren går.

Men det gick bra! ♥

151 144150 143149 142146 145 141

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.