EM-A Probihorse

God förmiddag på er vänner.

Jag  tillägnade hela dagen åt att söka hästliginformation. Och jag kan väl säga att jag fick en hel del svar när jag kom i kontakt med Greenfoot för en andra gång. Jag har varit i kontakt med Ingegerd tidigare, eftersom jag länge har sökt någonting som kan hjälpa min lilla Blomma att klara våren, sommaren och allt vad det innebär. Sedan är jag som jag är; söker som en tok och frågar så mycket som möjligt. Första gången jag hade kontakt med Greenfoot kändes det väldigt bra – de kunde svara och förklara ärligt, riktigt och lade engagemang på flera långa mejl. Här vill jag markera vilken god kundservice – för att jag är inte kräsen för att vara dum, utan för att jag vill förstå vad det är jag erbjuder mina hästvänner.

När jag kom i kontakt med Greenfoot ännu en gång fick jag samma positiva upplevelse och det vart väldigt självklart att välja deras produkt EM-A Probihorse. Jag är långt ifrån lika insatt och kunniga som företaget, men jag vill så gärna bli mer insatt. Så det är vad jag tänkte bli nu, expert på “Effektiva Mikroorganismer”. Jag kommer att berätta mer och mer och mer och mer, inom sin tid. Men det kommer när vi fått hem det. Då börjar resan att förebygga och stärka Orchidéas immunförsvar, så att hon ska klara av årstiden som tidigare har varit dryg för henne på olika vis.

139

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.