På önskelistan

 • En boll
  Jag tror att Cadonen skulle älska att få leka lite med en boll. Orchidéa hade nog varit skeptisk, men kanske att det börjar liras lite boll om man rullar in den till hela gängen.
 • Sex, eller flera, koner
  Vill öka svårighetsgraden och utmaningarna med O&O, men jag tror liksom här att Lilla Grå skulle uppskatta olika uppgifter väldigt mycket vid tömkörningen.
 • Ett plast-fladder-drapperi
  Hade varit väldigt spännande att knåpa ihop någonting själv, men behöver planera upp hur konstruktionen ska vara. Vill ha ett av samma anledning som med konerna, ungefär. Det kan alltid vara kul med nya utmaningar och se hur puttarna reagerar på det, samt hur utvecklingen går.
 • En redig körpisk
  Dressyrspöet är i perfekt längd, men det känns lite oäkta med ett dressyrspö när det är körning som det handlar om. Rätt ska vara rätt, annars går hjärnan i konkurs.
 • Fyra boots
  Inte för att O&O behöver hovskydd – men kanske kommer en tid där det behövs? Jag har dessutom en tanke kring att bli av med hålväggarna genom invärtes stöttning + skydd utvärdes för att grus inte ska motverka.
 • Varsin ryktväska, inklusive ny uppsättning borstar, till O&O
  Inser att Orch1 kan ha smittat Orch2 med oönskade invånare. Funderar på att sy någonting själv faktiskt, hoho.
 • GoPro kamera
  Vill filma mer i stallet och det hade varit drömmen att kunna filma med en riktigt bra kamera, som GoPro bevisligen är.
 • Två fleece- och regntäcken
  Inte för att jag täckar O&O, men jag vill liksom här ha på lager i fall det skulle finnas behov i framtiden. Som när Orchidéa frös första hösten/vintern hos mig innan hon hade satt en riktigt bra päls. Eller som när Orcado hade lite magknip, fick komma in på boxen med ett värmande fleecetäcke.

Sedan vill jag ha tusen andra saker också, typ som; dubbel uppsättning sele inklusive tillbehör, bara för att slippa ställa in och ändra varje gång jag byter mellan O&O. Det är inte väldigt stor skillnad mellan Orch1 och Orch2, men det hade varit trevligt att ha varsin ändå. Bara för att jag är människa och perfektionist och bekväm av mig och sånt där.

6 kommentarer

 1. På min blogg yvonnelarsson.se finns det en del tips på olika utmaningar som vi använder i våra kurser. Om du söker på trab så hittar du även vårt “eldregn” som är hyfsat lätt att konstruera själv :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.