Härlig vårdag

Idag har jag myst med O&O. Orcado fick komma in en stund för att borstas lite och bli vårfin. Sedan fick Blomman komma in och jag borstade igenom henne för att sedan klä upp i repgrimma och ledrepet. Vi sprang runt lite på åkern och jag vart nästan lite chockad när hon visade mig hur rutinerad hon är på det här med voltarbete. Jag behövde ingen stick för att sänka eller höja energin, vi spelade varandra väl ändå. Wow, vilken känsla det var.

Dock kändes det nästan lite maniskt, därför när jag tog upp hennes huvud från gräset satte hon av direkt i vald gångart och så fort vi saktade av för att få den där värdefulla pausen bokstavligt talat dök hon ned med hela huvudet i gräset. En sekund senare hade hon hela munnen full av gott ängs gräs – haha. Jag försökte få henne att kanske försöka vända sig lite mot mig när vi skulle avbryta, men det var liksom inte meningen.

Aja, hon sprang riktigt fint i alla varv och energin var det inget fel på. Full fart och när vi var på väg till lösdriften var båda lite lagom svettiga, hehe. Det är skönt att bara flåsa rent luftgångarna och jag skrattade jättemycket. Där var jag verkligen lycklig. Bredvid min finaste Blomma, som sakta börjar komma tillbaka från att ha varit lite låg och känts lite nedstämd efter allt med Lily bland annat.

42 43 44 45 139

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.