Betydelsen

Jag vill dela med mig av mina kunskaper och erfarenhet vad gäller telepatisk djurkommunikation. Min resa, inre och yttre. Jag delar den med mig själv, mitt livs stora kärlek, honkatterna Notan och Lurvan. Ute på vacker landsbygd bor mina två hästvänner, minishetlänningarna Orchidéa och Orcado. Förhoppningsvis sker ett mirakel och ett vackert föl är hjärtligt välkommen, önskad och älskad.

Jag vill berätta vart min utveckling tar mig. Framåt och bakåt, uppåt och nedåt. Vart jag hamnar får vi se, men jag är redo att ta mina förmågor på allvar. Jag vill rota djupare och tillföra min mentalitet och fysiska kroppslighet ännu mer medvetenhet, mottaglighet och skapa en distans. Distans mellan mitt egocentriska jaget och universum – naturen.

Just nu söker jag starkt efter att hitta distanskurser för att vidareutveckla mina förmågor. Jag vill se och lära mig det jag ännu inte vet. Tills dess att jag vet hur det blir med den saken är jag mån om att blicka vidare på andra håll. Jag vill hitta tillbaka till det riktigt sanna och äkta. Vad är sant? Vad är äkta?

Det jag känner inom mig är som det är. Det går inte att förbise. Det är verkligheten och det behöver en fånga. Plocka intill sig och bli mottaglig för. Det finns många känslor och energier som svävar runt inom en. Varje känsla är värd att hylla till skyarna för att föra det till ljuset. Att, framför allt jaget själv, ser vad vi har. Det är så oerhört viktigt att se till vem jaget är och hur jaget får möjlighet att vara sin bästa version av sig själv. Det här gäller inte enbart mig, utan alla och även inkluderat allt levande. Alla djur och växter.

65 64

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *