Odette lär sig vinka

Efter intervallträningen med Cadon gick jag och Jullan tillbaka med hennes Florran. Vi satte oss med hästvännerna för att mysa och umgås. Blomman går fortfarande utan täcke och det har varit både bättre och sämre väder. Jag fruktade att se någonting trist, men när jag mötte henne kan jag knappt se om hon ens njutit av en skön klistund överhuvudtaget. Det är helt grymt skönt att se henne faktiskt trivas på sommaren och känna ro, utan att springa från insekterna och uppleva klåda. EM-A Probihorse har verkligen hjälpt oss och nu när insidan är i balans skyddar Ultra Shield perfekt.

Både Orchidéa och Odette var sugna på att följa med till stallet, men min energi var redan förbrukad. Dessutom brände jag mig i nacken och över axlarna. Tredje gången den här sommaren.

Odette var en bits och irriterande Räserfräser. Hon smakade och nöp och klängde värre än vanligt. Gav henne lite att fundera på och jag vågar säga att signalen för “vinka” sitter ganska bra – så länge fokuset och koncentrationen finns, vill säga. Hehe, hon tycker det var roligt att först lyfta ena benet. När hon kopplade det bytte jag ben för att se hur tankeverksamheten gick och då vevade hon med samma som hon var van vid – fast “nej, vänta här, det var ju det här benet!” – och så vinkade hon med det benet som jag menade. Filmen visar när hon tappade allvaret för länge sedan och det satte hon punkt på en gång för alla när hon lade sig i famnen.

Men hon är en otroligt duktig toker ♥

 

Skönt att stå i skuggan.
Nedklippt gräspaddock – tack, stallmatte!

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.