Världens bästa Cadon

Jag och Cadon har kämpat – å vad vi har kämpat! ♥

Idag, kära du, har vi tagit oss för den bästa körturen någonsin. Ja, det tror jag faktiskt att underbarast var den här turen. Regnet har piskat oss, men han var så extremt lyhörd, engagerad och koncentrerad så att allt det jag fått lära mig av honom satt på sin plats. Allt – vad gäller tydlighet, knyta teori med det praktiska, erbjuda lagom avancerade utmaningar. Kanske framför allt att regelbundet hitta på uppgifter för mig och honom. Inte ett skvatt kom gratis och jag var tvungen att arbeta lika mycket som honom om än på olika sätt. Kontinuerligt fokuserade jag på hur jag höll tömmen, pisken, när och hur jag drev, förde hans kropp, förhöll mig till medtrafikanter, var 100% närvarande med honom och strävade att sitta avslappnad i miljondollarsätet.

Det här väckte upp motivationen i honom och när vi kom in i ett flow som talade om för honom att; se Cadon, du kan, då blev han mäkta glad och inte nog med det så rakställdes hela hans kropp. Han höll sig på sin sida av vägen, vi banade mellan olika brunnslock och klev genom djupa vattenpölar. Hittepået tog aldrig slut. Saker han sneglat på tidigare var inte lika intressant som att invänta nästa uppgift. Det här är ganska ofattbart för mig, för jag har nog aldrig in sett förrän idag hur viktigt det här är för honom med ett ärligt stöd och att båda är elektriska.

Sedan vet jag knappt vad som hände. Jag bad om trav ungefär som vi när vi travade igång igår och vad gör Cadon? Jo, han sätter av i trav. Den sträckan som var svår igår var hur lätt som helst. Körturen fortsatte i den här andan. Kilometer efter kilometer travade han fram hur stadig och glad som helst. Jag blev så lycklig över allting. Hur hårt han kämpade och att se honom växa där framme, känna sig så trygg och medveten. Hungrig efter mer.

Totalt blev det 7,6 km och 1 tim och 35 min. Jag hyllar min hästvän till skyarna! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.