Magiska bilder

Jag kan inte riktigt rå för det, men jag älskar min häst. Rent ut sagt älskar jag hennes personlighet, hennes tendenser, hennes sätt att vara och göra. Och jag älskar givetvis hennes utsidas skönhet minst lika mycket. Se på henne, min vackra Blomma som sipprar stolthet, självsäkerhet och det går riktigt se hur hon tar in det vi försöker lära oss. För oavsett hur bra vi än är på att kommunicera, krockar det för oss ibland. Oavsett är vi fullkomligt nya med det här. Jag har aldrig kört in en häst och Orchidéa har aldrig blivit inkörd – logiskt och sant. Läs om det underbara tömkörningspasset gick i inlägget “Tömkörning med två linor“.

Det jag gjorde både igår och idag är att lida av en blixtrande smärta i nacken och axlarna. För första gången på länge har jag ätit många smärtstillande tabletter och lindat ett lakan runt halsen för att stödja upp huvudet. När jag tittar på dessa fina bilder på min fina hästvän, som Toti Lindblom har fotograferat, kan jag inget annat än önska att snart bli dugligt återställd att jag får träffa mitt lilla charmtroll igen. Stort tack till Toti som ville fotografera oss denna fina dag!

89 91 92 94 95 96

8 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.