Långtygling med Cadon

Idag har jag och Cadon gjort någonting som jag önskat titta närmare på en väldigt lång tid. Nämligen långtygling med koner och bommar. Jag satte ut koner runt fyrkantspåret, en rubin i mitten och slalom på raka mittlinjen. På ena långsidan hade vi tre bommar. Cadon travade in i paddocken och det gnistade om honom. Han tycker om att vara här.

Jag och Cadon har haft väldigt svårt att matcha varandra energimässigt sedan i somras. Han har varit off periodvis. Omotiverad, oinspirerad och känts ansträngd. Inte sjuk, för när han varit motiverad och inspirerad har han verkligen haft sina glänsande stunder, men någonting har helt klart gjort honom ofokuserad. Jag kommer in mer djupgående om detta i ett enskilt inlägg då det är ganska komplicerat och mer komplext än så.

Hur som helst. Cadon var så framåt och så pigg. Vi behövde inte ens spöet. Det använder jag annars som knackning på bakpartiet för att förstärka min röst om det blir krockar eller snurrigt. Vi hade väl vårat första riktiga dressyrpass, kan man väl säga. Cadon stirrade lite förskräckt på konerna först, men det kom han över mycket snabbt, hihi. Det var fantastiskt att få känna det där drivet igen. När skritten, traven, galoppen, ställa och böja bara är en känsla ifrån att vara verklighet. En härlig påminnelse om hur bra han är och allt han lärt mig. Det vi lärt varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.